Alternativ til Alternative NB

Vi ønsker Alternativ til ANB velkommen i diskusjonen. 

Alternativ til ANB

@AlternativtilAN 

Flere kan spille maskespill. Vi er alternativet til @AlternativeNB, har ingen penger og ikke tid til egen hjemmeside. Ikke hører vi nødvendigvis på deg heller.

internetisshit.org

 

Vi hadde tilløp til en interessant diskusjon tirsdag 30. april, men på twitter hvor formatet ikke legger til rette for lange argument og grundige tankerekker. Vi vil derfor invitere @AlternativtilAN til å gjesteblogge her på bloggen, om de ikke heller vil skape sin egen blogg. Anonymitet garantert 🙂

Vi håper også at Alternativ til ANB også vil kommentere bloggposter her på bloggen der de  er uenige med ANB. Diskusjonen tirsdag dreiet seg om prioriteringer mellom digitalisering og en sterkere satsing på folkebibliotek. Og det var var både spennende og frustrerende å følge tankegangen på begge sider. Spennende med prinsipiell meningsbrytning, og frustrerende når formatet var så begrensende.

Vi håper Alternativ til ANB vil benytte denne muligheten til å skape en spennende og grundig diskusjon rundt viktige nasjonale spørsmål. 

Advertisements

One thought on “Alternativ til Alternative NB

  1. Hvilken diskusjon? Er det hele flyttet til twitter nå? Da mister jeg interessen, sorry.. Twitter egner seg mer for rask verbal pingpong enn for skikkelig debatt. Sikkert morsomt mens det står på, men glemt og borte dagen derpå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s